Schimba limba / Change language

sâmbătă, 16 noiembrie 2013

SALATA VERDE-INGREDIENT MIRACULOS IN CURELE DE SLABIRE



                   SALATA VERDE-INGREDIENT MIRACULOS IN CURELE DE SLABIRE


   Buna ziua dragii mei ...
Astazi am citit lucruri minunate despre salata si as dori sa vi le impartasesc si voua.
Sursa de inspiratie , textul l am luat de pe    http://bioaddict.ro/blog/corpul-meu/salata-verde-ingredientul-secret-in-curele-de-slabire/    si pur si simplu m a incantat sa aflu atatea lucruri minunate despre salata verde.
"

"Salata verde – ingredientul secret în curele de slăbire

Începutul de primăvară anunţă trecerea la o alimentaţie cât mai bogată în fructe şi legume, dar şi trecerea la un program de mişcare. Iar unul dintre cele mai bune alimente care te ajută să îţi încarci organismul cu multă energia este salata verde.
Salata verde este un aliment bogat în minerale importante pentru sănătatea sângelui: îl curăţă şi îl ajută să circule corect şi rapid. Şi pentru că are un conţinut ridicat de luteină, betacaroten, vitamina C, vitamina K, calciu, acid folic şi fier, salata verde previne şi formarea cheagurilor de sânge. Salata verde mai conţine şi alţi nutrienţi precum vitamina A, vitamina B6, licopen, potasiu şi zeaxantină.
Salata verde are foarte puţine calorii (90% reprezintă apă). Cu toate acestea, este consistentă şi săţioasă. Tocmai de aceea este indicată în curele de slăbire, pentru menţinerea greutăţii sub control. Și pentru că are un conţinut mare de apă, salata verde ajută și la hidratarea organismului.
salata-verde
Salată verde cu ceapă, conopidă, porumb, măsline și ton
BENEFICII
  • Previne instalarea mai multor boli: cataractă, infarct sau cancer, datorită conţinutului ridicat de betacaroten, un antioxidant puternic, care luptă împotriva bolilor
  • Reglează tranzitul intestinal şi tratează constipaţia
  • Tratează indigestiile
  • Întăreşte sistemul imunitar
  • Reduce obezitatea
  • Regenerează ţesuturile
ALTE BENEFICI
  • Tratează anemia
Pentru că este o sursă esenţială de fier, salata verde este un adevărat tonic pentru persoanele diagnosticate cu anemie. Specialiştii afirmă că absorbţia fierului din salata verde este mult mai mare decât cea din suplimentele care conţin fier. În plus, salata verde ar trebui să se găsească în meniul fiecărei viitoare mămici pentru că are în compoziţie acid folic, substanţă care previne instalarea anemiei în timpul sarcinii.
  • Menține tânăr şi sănătos sistemul osos
Salata verde, consumată cu regularitate, creşte masa osoasă şi previne instalarea osteoporozei. În plus, s-a dovedit ştiinţific că salata verde poate ameliora insomnia şi chiar tratează durerile de cap şi migrenele.
  • Îmbunătăţeşte viaţa sexuală
Consumul regulat de salată verde tratează diverse dereglări sexuale, stimulează fertilitatea şi producţia de spermă. Este benefică şi pentru bărbaţii care suferă de diverse disfuncţii erectile.
CUM ALEGEM SALATA VERDE
Cea mai bună salată verde este cea închisă la culoare (verde inchis). Reţineţi că salata foarte creață şi mică este de regulă mai veche şi mai puţin aromată decât una mare. Şi dacă vă place să consumaţi salată verde încercaţi şi sucul de salată verde. Sper să vă placă la gust."

Minunata aceasta salata dupa cum a ti aflat si voi si minunate lucruri aflate de pe acest site cu multe articole interesante pe care vi l recomand cu drag....
 http://bioaddict.ro/blog/corpul-meu/salata-verde-ingredientul-secret-in-curele-de-slabire/   


Cu drag A.S.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu